Atle Gabrielsen Førsvoll

Atle Gabrielsen Førsvoll
Undertegnede i en særs ukomfortabel photosession

Kontakt: atle.forsvoll@gmail.com 

Jeg er utdannet hos Universitetet i Bergen med en bachelorgrad i Arbeids- og Organisasjonspsykologi. De siste årene har jeg jobbet i kollektivbransjen, hvor ga meg som avdelingsleder i høsten 2019. I februar legger jeg ut på en sykkeltur fra Cape Town til Kairo og hjem til Norge og Stavanger.

Jeg foretrekker lange reiser på lavbudsjett, blant høydepunktetene er yogafordypning i India, å se Mt. Everest i Nepal og ulovlige fester i Iran.

Jeg har jobbet frivillig i Kena, og som koordinator for Dråpen i Havet med flyktningarbeid i Hellas. For å gjøre noe meningsfylt utav en selvsentrert tur samler jeg nå inn penger til Redd Barnas arbeid.

Min reisefilosofi består i å være klar for det meste, men forberede lite. Helst med minst mulig oppakning. De meste minneverdige opplevelsene jeg har hatt på tur har aldri vært planlagt eller beskrevet i reiseguiden.

Tidligere har jeg syklet Helsinki – Nordkapp – Lindesnes, en opplevelse som ga mersmak. Sykkelen er utslippsfri, lydløs og rimelig. Den tilrettelegger for fleksibilitet og nærhet til omgivelsene. Ingen annen transportmåte lar reisende og reisemål smelte sammen på liknende måte.

I media:

Atle (28) sa opp jobben for å sykle fra Sør-Afrika til Sandnes

Ny trend – Nå skal vi trene med mening

NRK P2 – Salongen – Å finne seg selv på sykkelenhttps://www.byas.no/aktuelt/i/GGgQzV/atle-28-sa-opp-jobben-for-aa-sykle-fra-soer-afrika-til-sandnes

Stavanger Aftenblad, Byas – Feiret jul i flyktningleir

DN Magasinet – Forlot Norge for å hjelpe flyktninger

%d bloggers like this: